Felség, a bakkecske egyszerűen nem tud betelni a Martin udvaron növő sok-sok finom füvecskével és a friss fűszernövényekkel. A hatalmas lakmározások közepette azonban meglehetősen meghízott, és sürgősen le kellene fogynia. Bibi és Tina Felségnek ki is talált egy jó kis edzésprogramot és felépített neki egy akadálypályát. A lusta kis bakkecskének viszont nem fűlik a foga a mozgáshoz. Segíts hát neki, hogy átverekedje magát az akadályokon.

Felségnek 60 másodperc áll rendelkezésére, hogy a lehető legtöbb akadályt átugorja. Csak a repülő vadludaknál kell alábuknia. Az ugráshoz és alábukáshoz használd a billentyűzeted felfelé, illetve lefelé mutató nyíllal jelölt nyomógombjait. Az átugrott akadályokért az alul látható pontszámok járnak. Ha egy akadályt nem sikerül átugranod, ugyanaz a pontszám levonásra kerül. Sok szerencsét!

2 pont
5 pont
10 pont
20 pont
-20 pont
+20
-20

Hűha, jó sok akadályt sikerült átugranod, és ezért XXX pontot kaptál. Felség, a bakkecske, ki is merült rendesen, és néhány kiló súlyfeleslegtől is megszabadult. De bátran nekifuthatsz vele még egyszer az akadálypályának.

60
Idő
0
Pontok

Felség edzése