character character
cloud cloud

KIRŐL VAN SZÓ?

Ismerd fel a leírás alapján,
hogy kiről van szó!

KIRŐL VAN SZÓ?

Hűséges, okos és törődő, igyekszik a legjobb lenni mindenben.

Ő a csapat motiválója; míg a barátai pánikolnak, ő nyugodt marad (legalábbis kívűlről), elemzi a szituációt és gyorsan meghozza a döntéseket amik a probléma megoldásához szükségesek.

A barátai a legfontosabbak az életében, bármit megtenne és feláldozna értük.

KIRŐL VAN SZÓ?

Lázadó természetével szereti sokkolni a társait. Olyan dolgokat próbál ki amiket a többiek sohasem mernének. A szabályok áthágását és a hatalom megkérdőjelezését pozitív tulajdonságnak tartja.

Ha egy barátjának segítségre van szüksége, ő ott terem, még ha néha vonakodva is.

KIRŐL VAN SZÓ?

Rendkívűl jóképű, szeret mindent tisztán és rendben tartani. Szeret tanulni és általában osztályelső. Kedvenc tárgyai a tudomány és a kreatív művészetek. Előbb fejezi be a házifeladatát, minthogy lelépjen szórakozni.

KIRŐL VAN SZÓ?

Ő egy nagyon kedves Filly, aki a legjobbat látja meg mindenkiben. Pozitív természetének – a savanyú Lynn kivételével - senki nem tud ellenállni.

Könnyelmű és felelőtlen, soha nem számol a tettei következményeivel, csak ha már túl késő. Vidám személyisége néha kicsit túl soknak is tűnhet.

KIRŐL VAN SZÓ?

Társaságkedvelő, aktív és hangos. Szereti azt hinni, hogy menő, de a bohóckodásával és hencegésével nem tud Rosera hatást gyakorolni.

Tanulásban az osztály mögött kullog, de a sportban kimagaslóan teljesít. Dől belőle a magabiztosság, semmitől nem riad meg.. amíg néha valamitől mégiscsak.

bella
cedric
lynn
rose
will

Gratulálunk!