character character
cloud cloud

CINE E ?

Dă-ți seama cine e personajul
după descrierea acestuia!

CINE E ?

Ea e credincioasă, veselă și inimoasă, vrea să fie cea mai bună în tot ceea ce face. Ea e cea care îi motivează pe amicii ei; în timp ce aceștia se pierd cu firea, ea își păstrează calmul (cel puțin în aparență), evaluează situația și ia deciziilele rapide de care este nevoie pentru a rezolva problema. Cel mai important lucru din viața ei sunt prietenii ei – ea ar face orice și ar sacrifica orice pentru ei.

CINE E ?

Ea adoră să-și șocheze prietenii cu natura ei rebelă. Face lucruri pe care niciun căluț nu ar încerca să le facă! Încălcarea regulilor și nerespectarea autorității sunt trăsături pe care ea le consideră pozitive. Dacă un prieten are nevoie de ajutor, ea e prima care îi este alături, chiar dacă, uneori, se mai văicărește!

CINE E ?

Extrem de chipeș, îi place ca totul să fie curat și ordonat. Îi place să învețe și e, de obicei, primul în clasă la majoritatea materiilor. Materiile lui favorite sunt științele și artele. E cam tocilar, mai bine își termină temele, decât să le lase baltă și să se distreze.

CINE E ?

E un căluț adorabil care vede tot ce e mai bun în ceilalți. Are un caracter super-optimist căruia nimeni – cu excepția înverșunatei Lynn – nu poate să-i reziste. E arțăgoasă și iresponsabilă, nu se gândește la consecințele faptelor ei decât atunci când e prea târziu. Iar personalitatea ei veselă și drăgălașă poate să pară uneori mult prea optimistă.

CINE E ?

Extrovertit, activ și gălăgios, lui îi place să se creadă super-grozav, dar poznele lui aiurite nu o impresionează pe Rose. La învățătură e, de obicei, ultimul din clasă, dar e campion pe terenul de sport, la orice concurs. E încrezător în sine, nu-l sperie nimic... asta până când chiar îl sperie ceva!

bella
cedric
lynn
rose
will

Felicitări!