character character
cloud cloud

KDO JE TO?

Ugani lik iz opisa!

KDO JE TO?

Je zvesta, bistra in ljubeča, ter stremi k temu, da je najboljša v vsem, kar počne. Je velika motivatorka skupine; medtem ko bi njene prijatelje zgrabila panika, ona ostaja mirna (vsaj navzven), ter oceni situacijo in hitro sprejema odločitve, ki so potrebne za razrešitev problema. Najpomembnejša stvar v njenem življenju so njeni prijatelji - zanje bi naredila in žrtvovala vse.

KDO JE TO?

Obožuje, ko lahko svoje prijatelje šokira s svojo uporniško naravo. Počne stvari, ki si jih ne bi drznil noben drugi Fili! Kršenje pravil in upiranje avtoriteti sta lastnosti, ki jih ima za pozitivni. Če prijatelj potrebuje njeno pomoč, mu jo bo prva ponudila, čeprav je lahko na čase malce zavistna.

KDO JE TO?

Zelo postaven Fili, ki mu je všeč vse urejeno in pospravljeno. Rad ima učenje in je običajno najboljši v razredu pri večini predmetov, od katerih sta mu najljubša znanost in umetnost. Ker je malce piflarski, bo raje do konca naredil svojo domačo nalogo, kot pa se prijateljem pridružil pri zabavi.

KDO JE TO?

Je zelo ljubeznjiv Fili, ki vedno vidi najboljše v drugih. Je izredno pozitivne narave, ki se ji nihče - razen včasih grenkobne Lynn - ne more upreti. Je muhasta in neodgovorna, nikoli ne razmisli o posledicah svojih dejanj, dokler ni prepozno. Včasih njena ljubka, vedra narava izpade pretirano pozitivna.

KDO JE TO?

Družaben, aktiven in glasen, si zelo rad misli, da je super kul, a njegove trapaste norčije ne naredijo vtisa na Rose. Čeprav je po uspehu običajno pri slabših, je na športnem igrišču in pri ostalih športnih aktivnostih pravi šampijon. Samozavest kar lije iz njega - nič ga ne prestraši ... Vse dokler ga!

bella
cedric
lynn
rose
will

Čestitamo!