character character
cloud cloud

KO JE OVO?

Prepoznaj lik na osnovu opisa!

KO JE OVO?

Odana je, vedra i brižna, i teži da bude najbolja u svemu što radi. Ona je preduzimljiva i uvek daje podsticaj ostalima; dok njeni drugovi dobijaju napade panike, ona ostaje mirna (barem spolja), procenjuje situaciju i donosi brze odluke potrebne za rešavanje problema. Najvažnija stvar u njenom životu su prijatelji - učiniće sve i žrtvovaće sve za njih.

KO JE OVO?

Ona voli da šokira druge ždrebiće svojom buntovničkom prirodom. Radi stvari na koje se nijedno drugo ždrebe ne bi odvažilo! Kršenje pravila i preispitivanje autoriteta su osobine koje smatra poželjnim. Ako prijatelju treba pomoć, ona će mu je prva pružiti, mada nekad i nevoljno.

KO JE OVO?

Izrazito zgodan, voli kad je sve čisto i uredno. Voli da uči i obično je najbolji u većini predmeta, a omiljene su mu prirodne nauke i umetnost. Pomalo je štreber, radije bi radio domaće zadatke nego lenstvovao i zabavljao se.

KO JE OVO?

Ona je super-slatko ždrebe koje u svima vidi najbolje. Ima super-veselu narav kojoj niko, osim opore Lin, ne može da odoli. Nestalna je i neodgovorna, ne razmatra posledice svojih dela dok ne bude prekasno. Mada, njena slatka, vedra ličnost ponekad deluje previše razdragano.

KO JE OVO?

Otvoren, aktivan i bučan, voli da misli da je super-sjajan, ali njegove blesarije ne zadivljuju Rouz. Iako je u školi među lošijima u odeljenju, on je prvak na sportskom terenu, baš u svim sportovima. Odiše samopouzdanjem - ništa ga ne plaši.. Dok ga nešto ne uplaši!

bela
sedrik
lin
rouz
vil

Čestitamo!